Förbättra din spelföring av Audrey Grant

Slutspel är en spelteknik som fascinerat bridgespelare sedan spelets begynnelse. Idén är att, oavsett om korten sitter extremt oturligt, ska det finnas ett sätt att klara sitt kontrakt.

Fem-stegs-tekniken, för att sätta upp ett slutspel, gör det hela enklare och gör det möjligt för spelare som kanske ännu inte har den erfarenhet och skicklighet som krävs för spel på den här nivån att ändå förstå och kunna utföra slutspel.

När du fokuserar dig på att försöka sätta upp för ett slutspel, kommer du att märka att din spelteknik automatiskt kommer att bli bättre. Det första steget, att använda sig av spelförarens spelplan, är en god vana oavsett slutspel eller ej. Det innebär att du tar reda på vad given handlar om och vilka dina eventuella problem är, innan du börjar spela på i första stick. Se till att alltid göra en spelplan när du är spelförare!

Formatet på den här boken är konstruerat så att den på bästa sätt ska använda din tid. Själva grundidéerna finns på de två flikar som är på omslaget i bok märkesform på fram- och baksidan. De kan användas för att fokusera på de fem stegen, då du försöker lösa övningsgivarna mot slutet av boken.

Oddsen är stora att du kommer att ha större utbyte av ditt bridgespel efter att ha läst om de magiska trixen i denna bok – och utvecklat fler färdigheter som spelförare.